Skattjakt

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Oj vad dagarna flyger fram, ibland lite svårt att hänga med märker jag =) Skolstart och flytt för mina föräldrar och en massa planering inför hösten. Under helgen som var gick ju Formex mässan av stapeln i Stockholm och jag och maken hade planerat att åka dit under lördagen men tyvärr fick vi avboka detta då det inte hanns med och istället fick jag följa allt spännande som hände via bloggar och instagram. Men nästa gång så hoppas jag vi ses där =)
 
Däremot har jag hunnit med att springa på lite loppisar och gått på en och annan skattjakt och som vanligt brukar jag aldrig åka hem tomhänt..
Detta fick följa med mig hem
 
 
 
Ett vackert fat vid namn Terass från Uppsala Ekeby
 
 
 
En stor jordglob från 60-talet som ska få sig en liten renovering
 
 
 
 
 
Samt en fin skrivbordslampa i mässing och trä.
 
 
 
 
Må gott! Kram Annika ♥
 
 
 
 

Mr Perswall

Kategori: Allmänt

Hej på er!
 
Sitter och går igenom en massa fina tapetprover från MR PERSWALL. Älskar deras nya kollektion Captured Reality. I denna kollektion finner man vackra ytor som betong, kakel och mosaik men även ull, plywood och folie. Totalt 26 fantastiska tapetmönster att välja bland =)
 
 
 
 
Har valt ut mina fyra favoriter här nedan
 
 
Concrete Wall
 
 
 
White Tiles
 
 
 
 
Old Wooden Wall
 
 
 
 
White Flake Off Paint
 
 
 
Detta gör ju inte att man blir mindre sugen på ett hus nu..=)
 
 
 
 
Må gott! Kram Annika ♥
 
 
 

Bloppisnytt

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Jätteledsen för att jag inte hunnit blogga så mycket på sista tiden men det är fullt upp här hemma just nu med att hinna njuta av dom sista sommardagarna?! Har inte ens hunnit springa runt på loppisar i samma takt som jag brukar...=) Och dessutom firar jag och maken vår första bröllopsdag idag ♥
 
Men... det finns lite nytt upplagt på bloppisen www.inredabevaraaterbruk.blogg.se 
 

Bla detta:
 
 
 
 
 
 
 
 
Må gott! Kram Annika ♥